Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
pe100 (988 niezalogowanych)
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
Uprasza się wielebnych (niczym Gowin) prezbiterów tego forum, o uważne czytanie
i odpowiadanie zgodnie z życzeniem autora,który wyraźnie napisał,że jest anglojęzyczny.
A na angielski przekłada się to tak:

We have treated all applicants for the position of driver at CE, and regret that we can not offer you a job in this time. We thank you for your interest.

Przy okazji należy zwrócić też uwagę na to ,że jest on wkurzonynaPolske ,
dlatego tłumaczenie tekstu na język polski może go doprowadzić do jeszcze większego wkurzenia na Polskę,co spowoduje wymianę starego nicka :wkurzonynaPolske na nowy :
jeszczebardziejwkurzonynaPolske.I to może być problem,bo my przecież znamy go jako
wkurzonegonaPolske,a nie jako jeszczebardziejwkurzonegonaPolske.

No dobra zostawmy tą sprawę i odnieśmy się do podstawowego problemu-
wkurzenia. Jak wiemy ,nie jest to zjawisko nowe ,największym wkurzonym w naszej
epoce niegasnącego słońca ,szczęścia,dobrości i miłości jest sam ,charyzmatyczny,
obdarzony boskim blaskiem geniuszu POmazaniec i wybraniec wkurzonych na Polskę
w wyborach powszechnych 2007 i 2011 -wkurzony donaldu herman (obojga imion) tusk.
Jest on wyrazicielem powszechnego wkurzenia na Polskę,które zrodziło się w 2005
roku po przegraniu przez platformę wygranych wyborów i trwa do dzisiaj ,mimo
wygranych siedmiu wyborów z rzędu i samo to już jest niezwykle wkurzające dla wkurzonych na Polskę. I jak tu się nie wkurzyć gdy wszyscy są wkurzeni łącznie
z wkurzonym premierem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(wkurzonynaPOlske)
Wiking
Ci wygrani POmazańcy niszczą ten kraj i naród. Coraz to nowe afery, skandale , przekręty. W normalnym kraju naród wysadziłby tych POje.ów w kosmos. Ostatnio znalazł sie jeden chętny namszczony, ale został ujęty przez moich byłych towaryszy broni. 15 lat nosiłem mundur i wstyd mi dziś za to...
W imieniu narodu narażamy nasze dupska pod sztandarem NATO, ktore w razie sytuacji kryzysowej wypnie się na nas swoje zachodnie dupsko jak z tarczą ...
Ciekawe ile ten ciemięrzony "smieciowy" naród ( oblicozno i ponad 50% POlskiego społeczeństwa aktywnego zaowodowo pracuje na "śmieciowych" umowach )
Policzyłem , że mój obecny pracodaFca okrał mnie przez 14 miesięcy na 53567zł z niewypłaconych ryczałtow za noclegi w kabinie, zaniżonych diet i nieprawidłowo naliczonych nadgodzin, ale okrał mnie "farbowany" holender nie POlak ale co tam kiedyś sie rozliczymy...

Trzeba uciekąc do tej Skandynawii czy Kanady, bo krew tu człowiek zalewa w tej POlsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...faktycznie

musisz koniecznie

przyjechac do no. bedzie

cie okradal,rodowity norweg...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
grupa Laokona napisał:

A na angielski przekłada się to tak:

We have treated all applicants for the position of driver at CE, and regret that we can not offer you a job in this time. We thank you for your interest.

z wkurzonym premierem.

Nie tak sie przekłada.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
wkurzonynaPOlske napisał:
Ci wygrani POmazańcy niszczą ten kraj i naród. Coraz to nowe afery, skandale , przekręty. W normalnym kraju naród wysadziłby tych POje.ów w kosmos. Ostatnio znalazł sie jeden chętny namszczony, ale został ujęty przez moich byłych towaryszy broni. 15 lat nosiłem mundur i wstyd mi dziś za to...
W imieniu narodu narażamy nasze dupska pod sztandarem NATO, ktore w razie sytuacji kryzysowej wypnie się na nas swoje zachodnie dupsko jak z tarczą ...
Ciekawe ile ten ciemięrzony "smieciowy" naród ( oblicozno i ponad 50% POlskiego społeczeństwa aktywnego zaowodowo pracuje na "śmieciowych" umowach )
Policzyłem , że mój obecny pracodaFca okrał mnie przez 14 miesięcy na 53567zł z niewypłaconych ryczałtow za noclegi w kabinie, zaniżonych diet i nieprawidłowo naliczonych nadgodzin, ale okrał mnie "farbowany" holender nie POlak ale co tam kiedyś sie rozliczymy...

Trzeba uciekąc do tej Skandynawii czy Kanady, bo krew tu człowiek zalewa w tej POlsce

jak się dajesz rżnąć to i tu takich lubią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
trzeba mieć na czym czapkę nosić .... przez 14 miesięcy nie wiedzieć ile się należy za diety itd witamy witamy w norge ....już tu na ciebie czekają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
wujek napisał:
Liscia wyplacili mu ,bo jest frajer z duza geba
frajer to Cie zrobil lamusie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(wkurzonynaPOlske)
Wiking
Andre ved mark napisał:
trzeba mieć na czym czapkę nosić .... przez 14 miesięcy nie wiedzieć ile się należy za diety itd witamy witamy w norge ....już tu na ciebie czekają

Andre ved mark doskonale wiem i wiedziałem wczesńiej, mój pracodawca również zna przepisy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
powiedz mi,jak chcesz znalezc pracę w swoim zawodzie tutaj bez jęz.norweskiego?angielski myslisz,że wystarczy?ja myslę,że nie bardzo....ale życzę powodzenia...moze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Jan Wielki
(wujek)
Wiking
Do yatsek

Jak cie nie pierdola to nie wierzgaj nogami
Pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis: